Tervetuloa Wiklundin apteekkiin

Meillä Wiklundin apteekissa asiakaspalvelu on ykkösasiana - Sinut huomioidaan heti astuttuasi apteekkiin ja Sinulle tarjotaan apua, jotta löytäisit tarvitsemasi tuotteet. Jos haluat vain rauhassa katsella ja miettiä apteekkiostoksiasi, voit senkin tehdä. Tärkeintä on, että ongelmatilanteissa apu on aina lähellä.

Reseptilääkkeet saat nopeasti ja joustavasti reseptilääkkeiden suoratoimituspisteistämme, joissa voit hoitaa kerralla kaikki apteekkiasiasi reseptilääke- ja itsehoitotuoteostoksista aina niiden maksamiseen asti. Suoratoimituspisteissä voit asiantuntijan kanssa rauhassa pohtia lääkitykseesi mahdollisesti liittyviä ongelmia.

Täyden hyödyn apteekin tarjoamista palveluista saat, kun liityt Wiklundin apteekin kanta-asiakkaaksi - saat runsaasti sekä taloudellisia että terveyteesi liittyviä etuja. Kanta-asiakkuuden myötä Wiklundin apteekki pystyy huolehtimaan lääkityksesi oikeanlaisuudesta pitkällä tähtäimellä, minkä lisäksi tuttujen apteekkilaisten kanssa on helppo ja mukava asioida.

Olli Järveläinen, apteekkari

Aukioloajat 26.2.2017 alkaen


arkisin 8–21

lauantaisin 9–20

sunnuntaisin 11–18

 

Pyhäinpäivänä 4.11. 11–18

 

Meiltä saat bonusta!

S-etukortilla bonusta vapaan kaupan tuotteista.

Terveydeksi.fi -uutiset

2017-11-22 8:09:00
Iäkkäiden kaatumisten ehkäisyyn on monia keinoja – liikunta yksi parhaistaKaatumisista aiheutuvia luunmurtumia voidaan ehkäistä luukatoa hillitsevillä lääkityksillä sekä huolehtimalla kalsiumin ja D-vitamiinin saannista. https://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/iakkaiden-kaatumisten-ehkaisyyn-on-monia-keinoja-liikunta-yksi-parhaista.html
2017-11-16 14:53:00
Univaje väsyttää myös aivosolujaAivosolujen toiminnan hidastuminen saattaa selittää univajeisen toimintakyvyn heikkenemistä. https://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/univaje-vasyttaa-myos-aivosoluja.html
Kauppiaskatu 7 - 9, 20100 Turku puh: (02) 214 4400 fax: (02) 214 4410 wiklund@apteekit.net