Tervetuloa Wiklundin apteekkiin

Meillä Wiklundin apteekissa asiakaspalvelu on ykkösasiana - Sinut huomioidaan heti astuttuasi apteekkiin ja Sinulle tarjotaan apua, jotta löytäisit tarvitsemasi tuotteet. Jos haluat vain rauhassa katsella ja miettiä apteekkiostoksiasi, voit senkin tehdä. Tärkeintä on, että ongelmatilanteissa apu on aina lähellä.

Reseptilääkkeet saat nopeasti ja joustavasti reseptilääkkeiden suoratoimituspisteistämme, joissa voit hoitaa kerralla kaikki apteekkiasiasi reseptilääke- ja itsehoitotuoteostoksista aina niiden maksamiseen asti. Suoratoimituspisteissä voit asiantuntijan kanssa rauhassa pohtia lääkitykseesi mahdollisesti liittyviä ongelmia.

Täyden hyödyn apteekin tarjoamista palveluista saat, kun liityt Wiklundin apteekin kanta-asiakkaaksi - saat runsaasti sekä taloudellisia että terveyteesi liittyviä etuja. Kanta-asiakkuuden myötä Wiklundin apteekki pystyy huolehtimaan lääkityksesi oikeanlaisuudesta pitkällä tähtäimellä, minkä lisäksi tuttujen apteekkilaisten kanssa on helppo ja mukava asioida.

Olli Järveläinen, apteekkari

Aukioloajat 1.4.2021 alkaen


arkisin 9–19

lauantaisin 10–18

sunnuntaisin 12–18

Poikkeusaukioloajat

pe 30.4.   9–18

la 1.5.   suljettu

to 13.5.   12–18

Saat S-etukortilla bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista.

Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

Terveydeksi.fi -uutiset

2021-05-11 8:11:00
Varhain alkava diabetes suurempi dementiariskiTuoreen tutkimuksen mukaan tyypin 2 diabetesta potevat sairastuvat dementiaan sitä todennäköisemmin mitä pitempään diabetes on jatkunut. https://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/varhain-alkava-diabetes-suurempi-dementiariski.html
2021-05-07 9:02:00
Tulehduskipulääkkeet turvallisia koronainfektion hoidossaTuoreet tutkimustulokset vahvistavat, että tulehduskipulääkkeet eivät pahenna koronavirusinfektiota. Tulehduskipulääkkeitä käyttävät eivät myöskään menehdy muita todennäköisemmin tartunnan saatuaan. https://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/tulehduskipulaakkeet-turvallisia-koronainfektion-hoidossa.html
Kauppiaskatu 7 - 9, 20100 Turku puh: (02) 214 4400 fax: (02) 214 4410 wiklund@apteekit.net