Tervetuloa Wiklundin apteekkiin

Meillä Wiklundin apteekissa asiakaspalvelu on ykkösasiana - Sinut huomioidaan heti astuttuasi apteekkiin ja Sinulle tarjotaan apua, jotta löytäisit tarvitsemasi tuotteet. Jos haluat vain rauhassa katsella ja miettiä apteekkiostoksiasi, voit senkin tehdä. Tärkeintä on, että ongelmatilanteissa apu on aina lähellä.

Reseptilääkkeet saat nopeasti ja joustavasti reseptilääkkeiden suoratoimituspisteistämme, joissa voit hoitaa kerralla kaikki apteekkiasiasi reseptilääke- ja itsehoitotuoteostoksista aina niiden maksamiseen asti. Suoratoimituspisteissä voit asiantuntijan kanssa rauhassa pohtia lääkitykseesi mahdollisesti liittyviä ongelmia.

Täyden hyödyn apteekin tarjoamista palveluista saat, kun liityt Wiklundin apteekin kanta-asiakkaaksi - saat runsaasti sekä taloudellisia että terveyteesi liittyviä etuja. Kanta-asiakkuuden myötä Wiklundin apteekki pystyy huolehtimaan lääkityksesi oikeanlaisuudesta pitkällä tähtäimellä, minkä lisäksi tuttujen apteekkilaisten kanssa on helppo ja mukava asioida.

Olli Järveläinen, apteekkari

Aukioloajat 27.9.2021 alkaen


arkisin 9–21

lauantaisin 9–19

sunnuntaisin 11–18

Poikkeusaukioloajat


Pyhäinpäivä
lauantai 6.11.   11–18

Saat S-etukortilla bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista.

Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

Terveydeksi.fi -uutiset

2021-11-29 8:21:00
THL suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikilleHuonontuneessa epidemiatilanteessa maskin käyttöä suositellaan sekä rokottamattomille että rokotetuille tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. https://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/thl-suosittelee-kasvomaskin-kayttoa-kaikille.html
2021-11-26 12:56:00
Flunssavirukset saattavat lisätä vastustuskykyä myös covid-19-virukselleVastaavasti covid-19-rokotteet saattavat suojata myös tavallisilta, lieviä flunssainfektioita aiheuttavilta koronaviruksilta. https://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/flunssavirukset-saattavat-lisata-vastustuskykya-myos-covid-19-virukselle.html
Kauppiaskatu 7 - 9, 20100 Turku puh: (02) 214 4400 fax: (02) 214 4410 wiklund@apteekit.net